Tietoa

Musiikkituotanto

Sävellämme, sovitamme ja orkestroimme musiikkia pääasiassa videopeleihin, elokuviin, videoon, multimediaan, teatteriin ja peleihin, mutta asiakkainamme on ollut myös mm. iskelmäartisteja.

Videopeli- ja elokuvamusiikissa pääpaino on sinfoniaorkesterille tehdyissä teoksissa, mutta tarpeen mukaan teemme myös elektronista tai akustisin soittimin esitettyä musiikkia. Leijonanosan sävellyksistämme tekee kansainvälisestikin tunnustettu ja palkittu säveltäjä Jonne Valtonen.

Meille on erittäin tärkeää, että tekemämme musiikki on taiteellisesti ja teknisesti korkealaatuista, sekä tarkoitukseen sopivaa. Näin ollen elokuvan rakkauskohtaukseen soivat romanttiset jouset kun taas videopelin Afrikka-tason taustalla soivat villit etniset rummut! Etsimme oikeat muusikot vaikka kiven takaa, ja väännämme mikserimme nappulat vaikka ylösalaisin taataksemme kuulijalle parhaan mahdollisen elämyksen!

Äänisuunnittelu

Musiikin lisäksi voimme toteuttaa myös ääniefektit ja ääniambienssin elävään kuvaan ja peleihin.

Äänitysstudio

Äänitysstudiomme sijaitsee Turun keskustassa ja se on oman tuotantomme lisäksi vuokrattavissa esim. albumien tekoa varten. Vuosien varrella äänitysstudiomme palveluja ovat käyttäneet artistit hardcorebändeistä tangokuninkaallisiin.

Kalustomme on kansainvälistä tasoa: ProTools HD3+iso läjä plugareita, Lavry- ja Apogee-muuntimet, sekä mm. Neve-, Chandler-, Focusrite-etuasteet, Lexiconin 224XL-vuosikertakaiku jne. Mikrofoniarsenaalikin on melkoinen, joten loppuäänitteen laatu ei ole laitteista kiinni.

Äänityksistä ja miksauksista vastaa pääosin Timo Haanpää, jonka äänitysfilosofia on “kiireettä rennossa fiiliksessä”. Erillisellä sopimuksella Y-tunnuksellisilla yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus ostaa studioaikaa ilman äänittäjää.

Tarvittaessa voimme myös hoitaa studiomuusikoiden buukkaukset puolestasi.

Muut palvelut

Meidän kauttamme onnistuu myös CD-monistus edullisesti ja jopa CD-kansien graafinen suunnittelu! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

© Valtone Oy   |   info@valtone.com   |   +358 2 2500 358